| اطلاعیه ها |
|
با توجه به اینکه تعدادی از کاربران گزارش داده اند که در پیام خصوصی تبلیغ دریافت کرده اند در صورت مشاهده در قسمت تماس با ما نام کاربر خاطی را گزارش دهید ترجمه تخصصی مقالات و طراحی بنر و لوگو | دعوت به همکاری در تیم ترجمه تخصصی مقالات | دعوت به همکاری در تیم تخصصی طراحی گرافیکی
قوانين تالار آريرانگ فا |
دعوت به همکاري در تيم ترجمه |
قوانين و اطلاعيه ها |
آموزشهاي تالار |
دعوت به همکاري در تيم خبرنگاری
|
| معرفی سریال زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۱۸ صبح |
||||||||
|
|
|
معرفی سریال
|
|
۱۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۹:۳۹ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
معرفی سریال
بچه ها بهترین سریالی که تا به حال نگاه کردین چی بوده؟ البته کره ایی
ممنون میشم نام ببرین ، چون میخوام سریال جالبی باشه که ارزش دریافت کردن رو داشته باشه در ضمن سریال های احساساتی با رومانتیک و کمدی رو تو اولویت قرار بدین. و مهمتر از همه --> زیرنویس داشته باشه من خودم که "سریال موزیکال " رو تازه تموم کردم و خیلی احساسی بود.سریال جالبیه. حتما دی ال کنین. تنکیو |
|||
|
|
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۴:۲۶ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: معرفی سریال
سریال پسران برتر از گل ( boys before flowers ) خیلی باحاله !
بین سریال هایی که من دیدم اون از همه بهتر بوده ! بعد از اونم Dream High 1 and 2 و بو...سه شیطنت آمیز سقف آرزوهایت را تا جایی بالا ببر که بتوانی چراغی به آن نصب کنی ! |
|||
|
|
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۰۷ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
تنکیو وری ماچ
|
|||
|
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۱۱ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
احساسی ترین سریال همون پسران فراتر از گل بود
بعد باغ مخفی ❤ 5 ژوئن ؛ انتشار مینی آلبوم جدید کیم هیون جونگ Tonight ❤ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درد یعنی .... سرت به همون سنگی بخوره که یه روزی به سینه میزدی |
|||
|
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۵۷ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خوب اول هابیل و قابیل خیلی خوشم اومد
بعد هم این سریال به من دروغ بگو جالب بود |
|||
|
۵-۱-۱۳۹۱, ۰۵:۱۰ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱-۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ عصر، توسط miti.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اگه سریال کره ای قشنگ می خوای ببینی پس حتما این سریال هایی که میگم رو ببین ......... ضربان قلب,مری بامن ازدواج کن ,تو زیبایی,رویای بلند 1و2وسریالی که همه تعریفشو می کنند به نام پسران برتر از گل من این سریال هارا خیلی خیلی می پسندم....................................
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. 거짓말을 듣고 요청하지 마십시오
|
|||
|
|
۵-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۴۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱-۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ عصر، توسط keanu.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خب خیلی سخته که بگم من خودم اولین سریالی که دیدم رسوایی در پایتخت بود.اما اگه میخوای سریال کره ای خوب ببینید اینها خوبه: خانواده سلطنتی، miss ripley، پسر بد،باغ مخفی،ملکه برفی(پایانش عالی داشته)،سرنوشت سازان(با اینکه 31 قسمتی اما بدنیست)،my princess، هم خوبه و در آخر شکارچی شهر و بعدش به نظر من توزیبای و پسران برتر از گل،گرگ و میش هم جالبه.کمدی هم اگه میخوای دوست.دخ.ت.رم روباهه آخر خنده ست.دیگه....برای دست گرمی هم عشق بزرگ،49 روز،زوج بد،تو عاشقم شدی،به من دورغ بگو،رویای بلند، بوی خوش زن،به صدای قلبم گوش بده، اگه هم سریال گریه دار میخوای 90 روز عشق(البته زیرنویس فارسی نداره) و پیمان هزار روزه......
فعلا همین ها یادم بود.اگه باز هم سریال قشنگ یادم اومد یا دیدم بهتون میگم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
۷-۱-۱۳۹۱, ۱۰:۲۴ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دختر من و به من دروغ نگو. خیلی با حاله. البته البته اول پسران فراتر از گل رو ببین بعد اینا
|
|||
|
|
۲۷-۳-۱۳۹۱, ۱۱:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۳-۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ عصر، توسط arnika_b.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
پسران برتر از گل جالبه.ایلجیما بو...سه شیطنت امیز تو زیبایی رویای بزرگ عاشقم شدی عالیه 49روزم باحاله
خــٌدایـــآ ... دٌنیــآیت شهوت سَـــرایـی شــــده بـــــرایِ خـــــودش...نمیخــــــــوآی فیلتــــرش کنـــی؟؟؟ |
|||
|
۲۸-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۱۰ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
معرفی سریال
سلام من 4 سال گرفتار کره ای ها شدم شاید تا بحال 100 سریال و فیلم و جشنواره و .. ازشون دیدم اما سریال های خوب و دلنشینی که از دیدنش لذت ببری البته با احترام به نظر دیگران ، به نظر من :شاهزاده زمان1-توزیبایی- پسران برتراز گل-انتخاب ستاره ها-ضاعقه شخصی - باغ مخفی -دنیای درون-مدرسه سکاندول-بادآباد-سالن شهر - عطرزن-متشکرم-اسم من کیم سامسون-شکار بردهها-بو...سه شیطنت آمیز-آیریس-آتنا-شکارچی شهر-شاه دودل تا اینجا اونهایی که یادم اومد و البته جزو بهترینها رو تقریبا به ترتیب سلیقه خودم نوشتم امیدوارم به دردت بخوره
اگر از شادمانی دیگران احساس رضایت کنی بخشی از انسانیت واقعی را طی نموده ای |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع